Behandeling

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, wordt met u besproken of een extra behandeling(en) nodig is/zijn.

Ook vertellen we u over:

  • de te verwachten resultaten
  • de risico´s van een behandeling
  • het aantal behandelingen
  • en de duur van de behandelingen.

Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de informatie over mondgezondheid, brochures op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Desgewenst kan het behandelplan met de bijbehorende kosten schriftelijk worden vastgelegd.

Als bijzondere behandelingen nodig zijn, dan hoeft u niet zelf op zoek te gaan. Wij kunnen u eventueel verwijzen naar een van onze collega´s.

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens ook doorzenden naar een andere behandelaar.

Afspraak

Bij Tandartspraktijk van Rijswijck werken wij uitsluitend op afspraak. 

Bellen voor een afspraak kan op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 - 12:30 en 14:00 - 16:00. Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit, of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaats kan vinden.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0487-513664

Plan uw afspraken optijd zodat u verzekerd bent van uw eigen voorkeurs- tijd of dag.